שבא לידי ביטוי בקהל לקוחות נאמן של למעלה מ-200,000 לקוחות אשר פוקדים בכל יום את סניפי הרשת באהבה.
מתן מטריה רחבה של בעלי מקצוע הטובים ביותר והאיכותיים בתחומם, איכות מוצר ברמה הגבוהה ביותר, מחירי ספקים אטרקטיביים, נהלי עבודה, הכשרות ועוד
החל משלב איתור הנכס, דרך הקמת הסניף ועד לפיקוח על ניהולו היומיומי
בואו ניפגש! צרו אתנו קשר ונזמין אתכם לפגישת היכרות
בפגישה זו נחשוף אתכם למשמעות האמתית של זכיינות ברשתות מזון בישראל וכן נספר על תצורת העבודה עימנו.
במידה ונתאים אחד לשני ותבחרו לצאת אתנו לדרך, נדאג לשקף לכם את כל המשך התהליך.
זו ההזדמנות שלכם להכיר את העבודה והתנהלות הרשת מקרוב.
לאחר שתתנסו בתפקידים והעמדות השונות, אנו בטוחים שתתאהבו בעשייה ברוח המשפחתית של הרשת.
כמסעדנים יהיה עליכם לנהל ולשלוט בתחומים רבים כגון: ניהול עובדים, גיוס/פיטורין, הסכמי עבודה, חוקים וכדומה.
מיקום, מיקום, מיקום!
יחד, נחפש את המיקום הנכון ביותר לסניף בורגרס בר שלכם.
יש לכם מיקום שחשבתם עליו? נשמח לשמוע ולבדוק יחד את הפוטנציאל.
לאחר שהכרנו ומצאנו את המיקום האידיאלי לפתיחת הסניף, נפעל יחד לגיבוש תכנית עסקית להיתכנות הרווחיות.
בשעה טובה ובכוחות משותפים, סניף חדש של בורגרס בר יוצא לדרך!
מרגע זה אנו משפחה של ממש. לאורך כל הדרך נעמוד לצדכם ונעניק לכם הכוונה מקצועית להצלחה
הון עצמי של לפחות
400,000 ₪
ברק בעיניים
ניסיון בתחום
המסעדנות (עדיפות)
רעב להצלחה
אודי דויטש – סניף יפו 36 ירושלים
“להיות זכיין בבורגרס בר זו ❤”
“לפני עשור, פתחתי את סניף יפו בירושלים. ילד בן 22, עם רצון ושאיפות והרבה ברק בעיניים. רשת בורגרס בר תמיד הייתה שם בשבילי, אני נתתי את כל הלב והרשת סיפקה את כל הכלים, שחברו יחד להצלחה גדולה.
עברתי דרך ולמידה, יחד עם המון סבלנות מצד מהרשת (הדרכות, כנסים, ביקורות, קורסים של משרד הבריאות וכדומה).
עבורי זו מתנה גדולה, להיות זכיין של הרשת הנפלאה הזאת. בורגרס בר זו ההצלחה הגדולה שלי בחיים! בזכות בורגרס בר הפכתי למסעדן מוצלח ומקצוען! ממליץ בחום!!”
קובי אדרי – סניף פתח תקווה
“נתחיל בזה שאנחנו לא זכיינים, אלא ילדים בתוך משפחה ענקית ואוהבת. הפכתי לזכיין של הרשת לפני 5 שנים, לאחר “סיבוב לא מוצלח” ברשתות אחרות. כזכיין, סוף סוף הבנתי מה זו רשת שמתנהלת במקצועיות, עוזרת ותומכת בנו בטוב וברע כדי שנצליח. לדעתי, זה אחד השיקולים החשובים ביותר בלהיות זכיין של רשת – לבדוק את יציבות הסניפים ולא רק להסתנוור מפרסום ותהילה, כי בסופו של יום, המטרה היא להתפרנס בכבוד ולא רק להגיד: “יש לי מסעדה”.
מקצוענות ודקדקנות זה מה שרשת בורגרס בר מלמדת אותנו הזכיינים ועל זה אני מודה הכי הרבה, כי בזכות זה, צברתי ניסיון וידע רב אשר תורם לי בעסקים נוספים.
אם כבר להיות זכיין אז רק של רשת (B), באחריות!
קובי אילוז – סניף מלחה, גבעת שאול ותחנה מרכזית, ירושלים
“את רשת בורגרס בר הכרתי כבר מגיל 17, כשהתחלתי לעבוד בה בתור שליח. לאט לאט צברתי מספיק ניסיון, הכרתי יותר את הרשת ועליתי בסולם הדרגות. כיום, אני בן 32 וגאה להיות זכיין של שלושה סניפי בורגרס בר. אפשר להגיד שעברתי את “כל התהליך” ונכון, לפעמים הוא היה לא פשוט: שעות מרובות מבוקר עד ערב, מעובד לאחמ”ש ואז למנהל סניף, האחריות לא נגמרת. מה שבטוח, צריך לאהוב את זה, לאהוב את תחום המסעדנות ולאהוב ניהול. הכי כיף זה לדעת שמה שהשגת בעבודה קשה שלך עכשיו. תודה רשת בורגרס בר.“